KonferanselokalerSentralt i Oslo med fantastisk utsikt over byen

Konferanselokaler for opptil 330 personer sentralt i Oslo. Våre saler egner seg godt for både store og mellomstore konferanser. Dagslys, god ventilasjon og toppmoderne teknisk utstyr tilbys i alle rom. Ønsker du mingling i etterkant av konferansen vil vi gi deg de rette rammene – vi hjelper deg med tilretteleggingen.

Ta kontakt i dag

Ordførersalen Konferanselokale

Ordførersalen er det største konferanselokalet og kan ta opptil 330 personer i kino oppsett. Salen er lys og åpen med god høyde under taket og de mange vinduene gir godt med dagslys.

Areal Gruppebord Klasserom U-bord Kino
264 kvm 220 230 - 330
Les mer om Ordførersalen Konferanselokale

Nordengen Konferanselokale

Nordengen utgjør den største delen av konferanselokalet Ordførersalen. Nordengen er et godt valg for din konferanse. Her får du et konferanselokale med gode tekniske løsninger, samt masse dagslys i moderne lokaliteter.

Areal Gruppebord Klasserom U-bord Kino
164 kvm 128 130 60 200
Les mer om Nordengen Konferanselokale

Emil Stang Konferanselokale

Emil Stang finner du på hjørnet Stortingsgaten og Roald Amundsens gate i 6. etasje. Konferanselokalet med vindu fra gulv til tak har en utrolig inspirerende utsikt – som setter standarden på din konferanse.

Areal Gruppebord Klasserom U-bord Kino
75 kvm 48 60 34 80
Les mer om Emil Stang Konferanselokale

Stranger Konferanselokale

Stranger utgjør den minste delen av Ordførersalen. Konferanselokalet egner seg godt for konferanser opptil 60 personer. Lokalet passer også utmerket til utstillerområde eller gruppearbeid da den er i direkte tilknytning til Nordengen.

Areal Gruppebord Klasserom U-bord Kino
68 kvm 48 60 34 80
Les mer om Stranger Konferanselokale

Pauseområde

Konferansesenteret har to foajeer, en i 6. etg og en i 7.etg. Pauseområdene brukes til mingling og til registrering av deltakere.

Areal Gruppebord Klasserom U-bord Kino
57 kvm - - - -
Les mer om Pauseområde