Bilde nettside 1

Lokaler til voldgift

Våre lokaler passer til mange formål, deriblant voldgift som krever et oppsett som en rettssal hvor det er to parter og dommere. Vi har god erfaring med å holde voldgift hos oss og tilrettelegger for deres behov.

Les mer
Crew

Bryllupsmesse på Grand Hotel

Søndag 9. februar var vi å finne på Din Bryllupsmesse på Grand Hotel i Oslo. Sammen med vår samarbeidspartner Nobel Catering & Conditori stod vi på stand og fikk gleden av å snakke med mange kommende brudepar, forlovere, foreldre og svigerforeldre.

Les mer
Selskap 2

Ser du etter drømmelokalet til bryllupet deres?

Vi er i bryllupsmodus om dagen. Så du oss i serien 'Gift ved første blikk' på mandag? Et av parene i serien er å se i vårt flotte lokale Tivander. I våre selskapslokaler tilbyr vi bryllupspakker, rød løper og muligheten til å ha vielse og bryllupsfest på samme sted. Vår eventkoordinator vil ivareta ønsker og behov slik at dagen blir perfekt for både brudepar og gjester.

Les mer
Kundekveld med Nobel ansatte HH v2

Tivander + Nobel = Perfekt for eventer!

Onsdag 22. januar hadde vi på Høyres Hus en hyggelig kundekveld sammen med vår samarbeidspartner Nobel Catering & Conditori. Det ble en kveld med mye god mat og drikke, mange nye og hyggelige bekjentskaper, og god stemning.

Les mer
Julebord Ordførersalen

Er du klar for 2020?

Enda et år er forbi og 2019 er historie. Høyres Hus har hatt gleden av å holde mange store og små arrangementer gjennom året, og kan nesten ikke vente med å se hvilke planer og sammenkomster som ligger i vente!

Les mer

Del: