Julebord Ordførersalen

Enda et år er forbi og 2019 er historie. Høyres Hus har hatt gleden av å holde mange store og små arrangementer gjennom året, og kan nesten ikke vente med å se hvilke planer og sammenkomster som ligger i vente!

Nå som januar er her, er det på tide å se fremover og begynne planleggingen for det nye tiåret. Vi håper 2019 har vært et fint år der du har mange gode stunder å se tilbake på.

Hva vil vi huske fra 2019?

2019 har for oss vært et år med mange spennende arrangementer og morsomme øyeblikk. Vi holdt selskapslokalet Tivander åpent for mange festglade mennesker på 17. mai, huset flere bryllup og frokostseminarer, og arrangerte en boklansering.

En annen morsom begivenhet var når Porsche inntok hele konferansesenteret og hadde en hel uke med seminar. Deltakere fra hele verden deltok og det var definitivt en fantastisk atmosfære gjennom hele uken.

I tillegg holdt både Tine og Fearnley Finans sine årsfester i våre lokaler, som ble noen heidundrandes fester!

Nå er vi klar for å tre inn i et nytt år. Vi har store forventninger til 2020, og er allerede i gang med å behandle forespørsler om neste års konferanser, seminarer, møter og selskaper.

Vær tidlig ute med å booke lokale

Mange store arrangementer krever godt med planlegging for at alt skal gå som smurt. Jo før du får booket lokale, desto tidligere kan du sende ut invitasjon slik at alle kan sette av tiden i kalenderen til din store begivenhet.

Derfor anbefaler vi deg at du booker det lokalet du behøver allerede nå. Skal du holde noe nå i vinter? Da bør du benytte deg av vår vinterkampanje, der du kan få leie lokaler til en god pris.

Start året i fine omgivelser

Vi gir deg 20 % rabatt på alle våre lokaler i vinter, enten du har behov for noe som kan romme mange eller få deltakere:

Hold dagsseminar med gode måltider

Bestill lokale i dag og få kampanjepris på våre dagpakker i vinter

  • kr 695 pr pers (ordinær pris kr 770)

Start dagen med kunnskap og god mat

Vi nordmenn elsker frokostseminarer - få en god pris på frokostpakker (til frokostseminar) i vinter

  • kr 325 pr pers (ordinær pris kr 395)

Vi anbefaler deg å være tidlig ute. Uansett stort eller lite arrangement, kontakt oss for å booke et lokale eller hvis du trenger litt hjelp til planleggingen. Du har fremdeles sjansen til å kuppe de beste datoene!

Ta kontakt for en uforpliktende prat om våre lokaler her.

Del: