006 1

Selv om det er flere måneder til desember, begynner bookingene til årets julebordsesong allerede å tikke inn. Vil du sikre deg det beste lokalet, bør du begynne planleggingen nå.

Sommeren er over og høsten har så smått meldt sin ankomst. For vi som driver med utleie av lokaler er dette starten på årets julebordsesong.

Vil du unngå stress og sikre at festen blir en suksess, bør du begynne planleggingen nå.

Å planlegge et julebord er en omfattende prosess, som fort kan ta opp mye tid. Ønsker du å forenkle prosessen er det lurt å velge en plass som kan tilby deg en ferdig julebordpakke.

Slik unngår du å planlegge hele arrangementet fra start til slutt.

Mat & drikke

Booker du lokale hos Høyres Hus trenger du ikke å bekymre deg for mat og drikke. Holder du julebordet hos oss kan du velge mellom en 2-retters julemeny eller julebuffet med kalde og varme retter. All mat er laget av våre dyktige kokker.

Vi har også skjenkebevilling, og kan dermed tilby kjøp av alkoholholdig drikke til julebordet.

Lyd & Lys

Du trenger heller ikke bekymre deg for lyd og lys. Alle våre lokaler er utstyrt med moderne teknisk utstyr og lydanlegg, slik at du kan koble opp spillelister fra en iPhone eller annen enhet.

Vårt største lokale “Ordførersalen” har dessuten en hyggelig liten scene for eventuell underholdning om du ønsker det.

Offentlig transport & parkering

En annen fordel ved å velge Høyres Hus er vår sentrale plassering. Vi ligger 5 minutters gange fra Nationaltheatret T-banestasjon og 2 minutters gange fra nærmeste trikkeholdeplass. I tillegg er det mulighet for parkering i Saga eller Vika P-hus.

Ønsker du å holde julebordet hos Høyres Hus? Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med årets julebord!