Selskap 2

Vi er i bryllupsmodus om dagen. Så du oss i serien 'Gift ved første blikk' på mandag? Et av parene i serien er å se i vårt flotte lokale Tivander. I våre selskapslokaler tilbyr vi bryllupspakker, rød løper og muligheten til å ha vielse og bryllupsfest på samme sted. Vår eventkoordinator vil ivareta ønsker og behov slik at dagen blir perfekt for både brudepar og gjester.

Bryllupsmesse

Søndag 9. februar 2020 deltar vi på Din Bryllupsmesse på Grand Hotel. Ta turen innom vår stand for å høre mer om mulighetene for å holde bryllupsfesten i våre flotte lokaler. Våre dyktige ansatte tar imot alle spørsmål du måtte ha. Delta på konkurransen hvor premien er en praktfull bryllupskake laget av vår samarbeidspartner Nobel Catering & Conditori.

Hva bør du tenke på før du deltar på bryllupsmesse?

Før du tar turen innom en bryllupsmesse er det lurt å tenke gjennom et par ting på forhånd, slik at mylderet av tilbud ikke blir overveldende. Noen punkter det kan være greit å tenke på i forhold til valg av lokale er:

  • Alt på en plass: tenk gjennom hva du ønsker at bryllupspakken skal inneholde. De fleste tilbydere har ulikt innhold i pakken og det er viktig at dere får inkludert det som er deres ønsker og behov. Mange selskapslokaler tilbyr bryllupspakker som inkluderer både servering, drikke, bryllupskake, bryllupsfest og bemanning i samme pakke, mens andre tilbyr kun deler av dette og tar tillegg for andre tjenester.
  • En tentativ timeplan for selve bryllupsdagen: ha en oversikt over når vielsen tar plass og hvor lenge bryllupsfesten etterpå skal vare. Selskapslokalet du velger burde ha muligheten til å ha åpent helt til festens slutt.
  • Bordoppsett under middagen: det er viktig å vite at lokalet du velger er fleksibelt nok til å tilby bordoppsettet som passer best til ditt bryllup. Tenk over om gjestene sitter best rundt runde bord, i hestesko, på langbord eller noe helt annet.
  • Meny: tenk over om du vil ha en treretters selskapsmeny eller buffet og forsikre deg at valg av meny er mulig i det aktuelle bryllupslokalet
Denne bryllupskaken kan du vinne på vår stand på bryllupsmessen søndag 9. februar på Grand Hotel - håper vi sees!

Del: