Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Disse retningslinjene beskriver hvordan Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler behandler dine personopplysninger ved bruk av nettstedet.

Alle personopplysninger behandles i tråd med Personopplysningsloven. Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles kan du kontakte oss på hoyreshus@hoyre.no.

Informasjonskapsler/cookies

hoyreshus.no benytter cookies. En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Denne informasjonen kan brukes til for eksempel å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider. Ved å bruke hoyreshus.no gir du samtykke til at vi kan sette cookies i din nettleser.

Cookies gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Cookies kan bare lagre tekst, som alltid er anonym, og som vanligvis krypteres. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense cookieatferd eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen.

Din godkjennelse av cookies

Du kan selv angi om du vil akseptere å ta imot cookies eller ikke. Ved å ha datamaskinen innstilt på å ta imot cookies oppfattes dette som din godkjennelse til bruk av cookies på vårt nettsted. Hvis du ikke vil godkjenne cookies skal denne funksjonen skrus av og du kan da ikke ta del av alle funksjoner på nettstedet.

Du kan slette cookies fra datamaskinen din eller endre innstillingene slik at nettleseren din gir deg en advarsel hver gang nettstedet prøver å lagre en cookie på datamaskinen din. Alle instruksjoner for dette finner du under «Hjelp» i nettleseren din.

Vi bruker følgende cookies

Cookie

Beskrivelse

Tid

DoubleClick

Google Analytics-sporingskode som logger inn informasjon om den besøkende nettleser og datamaskin.

26 måneder

Google Tag Manager

Google Analytics-sporingskode som logger inn informasjon om den besøkende nettleser og datamaskin.

26 måneder

Google Analytics

Samler data om hvor brukeren kom fra hvilken søkemotor som ble brukt, hvilken kobling ble klikket og hvilke søkeord som ble brukt. Brukt av Google Analytics.

26 måneder

Facebook Pixel

Samler data på brukeres aktivitet på siden som kan brukes til å tilpasse markedsføring via Facebook og Instagram. Brukes også til å lage Custom Audiences og speilpublikum.

Opptil 6 måneder

Cookies fra Google

Google Analytics logger trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson.

IP-adresser blir anonymisert i Google Analyticmaschs slik at dataen i verktøyet ikke kan spores tilbake til enkeltperson.

Når en Analytics-kunde ber om å få IP-adressen sin anonymisert, blir adressen anonymisert så snart det er teknisk mulig på det tidligst mulige tidspunktet i innsamlingsnettverket. Med funksjonen for IP-anonymisering i Analytics angis den siste oktetten i IPv4-brukernes IP-adresser, og de siste 80 bitene i IPv6-adressene, til nuller i minnet kort tid etter at de er sendt til Analytics' innsamlingsnettverk. Fullstendige IP-adresser blir aldri registrert i slike tilfeller.

Les mer om IP-anonymisering i Analytics.

Cookies fra Facebook

Facebook står som eier av Instagram, Messenger, Instant Articles og Audience Network, og bruk av Facebook pixel dekker derfor også disse kanalene.

En Facebook pixel er en plug-in eller en programvare som ligger på vårt nettsted og som samler informasjon til Facebook. Pixelen samler informasjon fra informasjonskapslene (cookies) som ligger i din nettleser, og sender dette tilbake til Facebook hvor informasjonen blir samlet sammen med data fra din Facebookprofil.

Facebook Pixel åpner for å sette opp sporing som kan innhente detaljerte personopplysninger.

Høyres Hus' Facebook Pixel er satt opp på en slik måte der personopplysninger er anonymisert og kun vises på et aggregert nivå.

Informasjon som samles kan være knyttet til din brukeratferd (demografiske data som alder, kjønn, interesser) eller handlinger du utfører som klikk på lenker. Informasjonen er kun tilgjengelig på et anonymisert og aggregert nivå. Informasjonen brukes til analyseformål, målrettet annonsering basert på din brukeratferd (remarketing) samt til å identifisere målgrupper for annonsering som har en profil som er lik din og derfor har en potensiell mulighet for å ha et likt handlingsmønster eller behov.

Informasjon samlet inn via Facebook pixel, lagres fra 90 dager til 2 år. Informasjonen lagres på servere hos Facebook i USA.

Hva om jeg ikke vil ha cookies?

Du er ikke pålagt å godta informasjonskapsler fra nettstedet vårt.

Du kan melde deg ut av Googles bruk av cookies for annonsering via Googles side om annonsering og personvern:
http://www.google.se/policies/privacy/ads

Du kan melde deg ut av tredjeparts annonsering via cookies fra et bredt spekter av reklame ved å gå til Network Advertising Initiative sin Opt-Out side: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Kontaktskjema

Vi innhenter personopplysninger via kontaktskjema på hoyreshus.no. Vi bruker denne informasjon til å besvare henvendelerser fra besøkende.

Denne informasjonen lagres i våre interne systemer og deles ikke med andre. Vi bruker ikke informasjonen til andre formål med mindre du har gitt samtykke til dette.

Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler og Synlighet AS er databehandlere på informasjon som blir sendt inn via kontaktskjemaene på hoyreshus.no.

Du kan til enhver tid be om å få innsikt i din persondata og / eller få den slettet fra våre systemer ved å kontakte oss på hoyreshus@hoyre.no.

Nyhetsbrev

Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger pr måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse på eget initiativ.

MailChimp og Synlighet AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Les mer om hvordan MailChimp lagre opplysninger samt hvordan de sikre data i deres systemer.

TV-overvåking

TV-overvåkning gjennomføres ved Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler.

Opptak lagres og slettes etter en uke i samsvar med lovkravene i området. De er underlagt reglene for behandling av personopplysninger.

Retten til innsyn, korrigering og sletting mv.

Du har til enhver tid rett til å få innsyn i dine personopplysninger som vi behandler.

Hvis vi behandler uriktige personopplysninger om deg, har du rett til å få personopplysningene korrigert. Tilsvarende har du rett til å få ufullstendige personopplysninger komplettert.

Du har rett til å få personopplysningene dine slettet. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at sletting av personopplysningene vil føre til at vi ikke lenger er i stand til å levere tjenesten til deg. Selv om du krever personopplysningene dine slettet, kan vi fortsette å behandle personopplysningene i den utstrekning loven gir oss rett til det.

Du har dessuten rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig format og til å overføre personopplysningene til en annen behandlingsansvarlig.

Hvis du ønsker å utøve en av rettighetene ovenfor, kan du ta kontakt med oss på hoyreshus@hoyre.no.

Klageadgang

Hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger er ulovlig, kan du klage til Datatilsynet.

Kontaktopplysningene til Datatilsynet finner du på www.datatilsynet.no.