FirmafestFlotte festlokaler med sentral beliggenhet i Oslo

Få en minneverdig firmafest i et av våre selskapslokaler. Vi har elegante, klassiske lokaler midt i Oslo sentrum med utsikt over byen og kapasitet på 60 til 200 personer.

Ta kontakt i dag
Areal Gruppebord
Langbord
U-bord
75-268 kvm 60-200 60-200 60-200
 • Skal du arrangere firmafest i Oslo?

  Høyres Hus har flere lokaler som egner seg til firmafest. Våre lokaler kan romme alt fra 20 til 200 personer. Vi er plassert sentralt i Oslo og våre selskapslokaler kan innredes etter dine behov.

  Valg av lokale er grunnsteinen for den gode firmafesten. Før du velger bør du være bevisst om hvilke fasiliteter du trenger. Hvor mange gjester skal lokalet romme? Skal det være scene til taler eller musikalske innslag? Trenger du projektor til visuell underholdning?

  Uansett hvilke behov du måtte ha, har Høyres Hus et lokale som er egnet.

 • Hvilket lokale bør du velge for firmafesten?

  Til firmafester anbefaler vi enten Ordførersalen, Tivander eller Emil Stang, avhengig av antall gjester.

  Ordførersalen er vårt største selskapslokale med kapasitet på opptil 200 personer. Lokalet har alle egenskapene som trengs for å danne en flott ramme rundt firmafesten. Lokalet er lyst, trivelig og med god takhøyde. Moderne teknisk utstyr inkl. projektor og en hyggelig liten scene er også disponibelt for eventuell underholdning om man ønsker det. Rommet kan i tillegg deles i to dersom det er behov for det.

  Vårt nye restaurant- og eventlokale Tivander åpnet oktober 2018 og har kapasitet på opptil 200 personer. Atmosfæren er lun og med et moderne interiør skaper dette det rette inntrykket for din firmafest. Det åpne og lyse lokalet har store vindusflater mot bybildet som gir god stemning på kveldstid. Her er det integrerte lerret og projektorer, samt mulighet for å spille musikk. Lokalet har egen inngang fra Roald Amundsens gate.

  Lokalet Emil Stang har kapasitet opptil 60 personer, og er derfor perfekt for små til mellomstore firmafester. Lokalet er lyst og trivelig med en fantastisk utsikt over byen. Moderne teknisk utstyr og lydanlegg er tilgjengelig hvis man f.eks. ønsker å koble opp spillelister fra en iPhone eller en annen enhet.

 • Servering med alle rettigheter

  Høyres Hus har alminnelig skjenkebevilling for all alkoholholdig drikke. Dette er gjeldene for konferansesenteret i 6. og 7. etasje samt i vårt nye event- og selskapslokale Tivander. Dermed tilbyr vi kjøp av alkoholholdig drikke til arrangementer hvor det er ønskelig.

 • Vil du vite mer om våre lokaler, ha en rundvisning i huset eller booke direkte? Ta kontakt med oss i dag via kontaktskjemaet under!

Send oss en forespørsel

Eller ring oss på tlf 22 82 91 57