JulebordFlotte selskapslokaler med sentral beliggenhet i Oslo

Få et minneverdig julebord hos Høyres Hus. Vi har elegante, klassiske festlokaler midt i Oslo sentrum med utsikt over byen og kapasitet på 60 til 200 personer.

Ta kontakt i dag
Areal Gruppebord
Langbord
U-bord
75-268 kvm 60-200 60-200 60-200
 • SKAL DU ARRANGERE JULEBORD I OSLO?

  Julebordet er en årlig tradisjon for de fleste. Koselig selskap, musikk og dans, samt rikelig med mat og drikke er alle viktige elementer. Men det er også lokalet!

  I Høyres Hus har vi flere forskjellige lokaler som kan danne den perfekte atmosfæren til årets julebord. Våre lokaler kan romme alt fra 20 til 200 personer. Vi er plassert sentralt i Oslo og våre selskapslokaler kan innredes etter deres behov.

  Trenger du scene til musikalske innslag? Prosjektor til underholdning? Kanskje plass til fellesdans?

  Uansett hvilke behov du måtte ha, har Høyres Hus et lokale som er egnet.

  Til julebord anbefaler vi enten Ordførersalen, Tivander eller Emil Stang, avhengig av antall gjester.

  Ordførersalen er vårt største selskapslokale med kapasitet opptil 200 personer. Lokalet har alle egenskapene som trengs for å danne en flott ramme rundt julebordet. Lokalet er lyst, trivelig og med god takhøyde. Moderne teknisk utstyr inkl. projektor og en hyggelig liten scene er også disponibelt for eventuell underholdning om man ønsker det.

  Vårt nye restaurant- og eventlokale Tivander åpnet oktober 2018 og har kapasitet på opptil 200 personer. Atmosfæren er lun og med et moderne interiør skaper dette den gode rammen for ditt julebord. Det åpne og lyse lokalet har store vindusflater mot bybildet som gir god stemning på kveldstid. Her er det integrerte lerret og projektorer, samt mulighet for å spille musikk. Lokalet har egen inngang fra Roald Amundsens gate.

  Lokalet Emil Stang har kapasitet opptil 60 personer, og er derfor perfekt for små til mellomstore julebord. Lokalet er lyst og trivelig med en fantastisk utsikt over julemarkedet i Spikersuppa. Moderne teknisk utstyr og lydanlegg er tilgjengelig hvis man f.eks. ønsker å koble opp spillelister fra en iPhone eller en annen enhet.

 • Menyer

  Høsten 2018 åpnet vi vårt eget kjøkken i forbindelse med lanseringen av restauranten Tivander. Våre dyktige kokker vil servere alle våre kunder til de ulike arrangementer. Vi tilbyr både julebuffet og to-retters julemeny. Ta en titt på vår smakfulle julemeny med priser fra kr 435,- per person.

 • Servering med alle rettigheter

  Høyres Hus har alminnelig skjenkebevilling for all alkoholholdig drikke. Dette er gjeldene for konferansesenteret i 6. og 7. etasje samt i vårt nye event- og selskapslokale Tivander. Dermed tilbyr vi kjøp av alkoholholdig drikke til arrangementer hvor det er ønskelig.

 • Vil du vite mer om våre lokaler, ha en rundvisning i huset eller booke direkte? Ta kontakt med oss i dag via kontaktskjemaet under!

Send oss en forespørsel

Eller ring oss på tlf 22 82 91 57