KonfirmasjonHar dere en konfirmant i huset og ser etter et egnet lokale?

Få en minneverdig konfirmasjonsfest i et av våre selskapslokaler. Våre lokaler ligger midt i Oslo sentrum med utsikt over byen. Vi kan tilby lokaler for 20-60 personer som gir en flott ramme på konfirmasjonsfesten. Vår eventkoordinator vil hjelpe til med selve planleggingen og gi de beste råd underveis.

Ta kontakt i dag
Areal Gruppebord
Langbord
U-bord
75 kvm 60 60 60
 • SKAL DU ARRANGERE KONFIRMASJONSFEST I OSLO?

  Å bli konfirmert er for mange ungdommer en stor begivenhet. Derfor er det viktig å velge et selskapslokale som kan gjøre dagen helt spesiell.

  Til konfirmasjonsfester av størrelsen 30-60 personer anbefaler vi rommet Emil Stang. Dersom dere er rundt 20 personer anbefaler vi Biblioteket.

  Moderne teknisk utstyr og lydanlegg er tilgjengelig hvis man f.eks. ønsker å koble opp spillelister fra en iPhone eller en annen enhet.

  Vil du vite mer om våre lokaler, ha en rundvisning i huset eller booke direkte? Ta kontakt med oss i dag!

 • MENYER

  Vi serverer et variert utvalg av tre-retters menyer, samt tapas og fingermat. Ta kontakt med oss for å få tilsendt menyer.

 • SERVERING MED ALLE RETTIGHETER

  Høyres Hus har alminnelig skjenkebevilling for all alkoholholdig drikke. Dette er gjeldene for konferansesenteret i 6. og 7. etasje samt i vårt nye event- og selskapslokale Tivander. Dermed tilbyr vi kjøp av alkoholholdig drikke til arrangementer hvor det er ønskelig.

 • Vil du vite mer om våre lokaler, ha en rundvisning i huset eller booke direkte? Ta kontakt med oss i dag via kontaktskjemaet under!

Send oss en forespørsel

Eller ring oss på tlf 22 82 91 57