Frokostmøte- og seminar på Tivander

Planlegger du å holde et stort eller mindre frokostmøte eller frokostseminar i regi av bedriften din? Hos Tivander har du mulighet til å tilpasse lokalet og atmosfæren etter eget ønske - enten du vil ha et avslappet mingleområde, kinooppsett foran lerret eller U-bord.

Ta kontakt

Frokostmøte er et fint arrangement å gjennomføre, der du kan gi dine deltakere en god start på morgenen med nytt, faglig innhold og løfte frem interessante temaer - kombinert med kaffe, frokost og nettverking.

Tivander kan tilby et lyst og moderne lokale, midt i Oslo sentrum nær Nationaltheatret. Lokalet rommer alt fra 20 til 200 personer, så mulighetene er mange.

Start dagen med faglig påfyll og god frokost

Noe av det viktigste ved et frokostmøte- og seminar er å gi deltakere muligheten til å starte dagen med god mat og drikke. Vi kan tilby småsnacks som frukt, nøtter, smoothie og noe søtt å spise på under hele ditt arrangement.

Ønsker du å legge inn litt mingletid på agendaen, hvor besøkende kan få seg en ordentlig matbit kan vi by på påsmurt servering, gode frokost- og lunsj-alternativer.

Vi tar alltid hensyn til de med allergi og spesialkost, og har både glutenfrie og vegetariske alternativer.

I tillegg trenger du ikke bekymre deg for tilgangen til drikke som vann, mineralvann, kaffe og te. Hos oss har du mulighet til å be om servering av dette gjennom hele dagen, slik at ingen tørster utover formiddagen.

Se vår pausemeny for frokostmøter her

Det du trenger av teknisk utstyr

Tivander har alt av teknisk utstyr som du måtte trenge til ditt frokostevent. Restauranten er utstyrt med tre lerret rundt omkring i lokalet, og har trådløst internett. I tillegg har vi integrerte Bose-høyttalere i hele lokalet for avspilling av musikk via laptop, samt en tilgjengelig mikrofon som egner seg godt ved presentasjoner og taler.

Book ditt frokostseminar eller møte på Tivander, så hjelper vi deg med å stelle i stand lokalet, slik at du kan fokusere på opplegget og programmet. Benytt deg av kontaktskjemaet vårt lenger ned på siden, eller kontakt oss på:

Telefon: +47 22 82 91 57
Mail: tivander@hoyreshus.no