Julebordslokale på Tivander

Er du i gang med planleggingen av årets julebord? Hos Tivander har du mulighet til å holde julebord i mange størrelser og typer – enten det er med jobben og kollegaer på over 100 personer, eller mindre selskap helt ned til 20 personer.

Ta kontakt

Vi på Tivander elsker julen, håper at du vil arrangere julebordet ditt i Oslo sentrum når nettene blir lange og kulda setter inn.

Her får du hjelp med å skreddersy arrangementet etter dine ønsker. Selskapslokalet er stort med plass til 200 personer, og gir mange muligheter for ulike bordsettinger.

Vårt mål er å er å gi deg og dine gjester en ordentlig julestemning, med god mat og god service.

Nyt tradisjonell julemat

På et julebord skal man selvfølgelig spise julemat, og derfor har vi satt sammen en helt spesiell meny for julebordsesongen.

I vår julemeny har du mulighet til å velge en klassisk 2-retters julemiddag, der utvalget består av ribbe, andelår eller pinnekjøtt. Desserten er også av det kjente slaget, der du kan velge mellom de to tradisjonelle dessertene – riskrem og karamellpudding.

Vil du at selskapet ditt skal kunne velge og vrake selv i kjente juleklassikere, kan du heller gå for julebuffeten. Buffeten har et stort utvalg av både varm og kald tradisjonsrik julemat, som vil gi deg og dine gjester en riktig god julestemning.

Vær tidlig ute med å booke julebord

Du har kanskje ikke rukket å komme i julestemning allerede i august, men av erfaring vet vi at det lønner seg å være tidlig ute når det gjelder å planlegge et arrangement, spesielt julebord som er så sesongavhengig. Jo større gruppe dere er, desto tidligere lønner det seg å begynne planleggingen.

Vi anbefaler derfor at du booker julebordet hos oss i god tid i forveien, gjerne allerede tidlig høst, slik at du sikrer deg den datoen du ønsker.

Bestill ditt julebord på Tivander ved å benytte deg av kontaktskjemaet vårt lenger ned på siden, eller ta kontakt med oss for å få et tilbud på:

Telefon: +47 22 82 91 57
Mail: tivander@hoyreshus.no