Konferanse- og forretningsmiddag på Tivander

Ønsker du å ta med kollegaer, konferansedeltakere, kunder eller samarbeidspartnere ut på en forretningsmiddag? Legg turen til Tivander, lokalet som har en smakfull meny i en god og avslappet atmosfære - rett ved siden av Nationaltheatret!

Ta kontakt

Enten dere er en mindre gruppe som vil feire en vellykket gjennomført konferanse, eller du ønsker å invitere med deg alle konferansedeltakere fra seminaret som nettopp har vært, har vi serveringen som passer.

Miljøet og stemningen er uformell og hyggelig, og lokalet passer perfekt for bli-kjent-lunsjer, konferansemiddager, eksklusive lukkede middagssamlinger - i tillegg til dagskonferanser og seminarer.

Vårt fremragende kjøkken komponerer gode retter med de beste råvarer fra sjø og land. Vi kan også tilby pizzabuffet om du ønsker en mer avslappet matservering, og dessert om det er ønskelig.

Se vår konferansemeny her

Tivander har servering med alle rettigheter, og av drikkealternativer serverer vi alt fra kaffe, mineralvann og øl - til brennevin og komplette, spennende vinpakker som passer til menyen.

Se vår drikkemeny her

Uansett hvilken vri du velger på din konferanse- eller forretningsmiddag sørger vår stab for at dagen eller kvelden blir en vellykket opplevelse for deg og dine gjester. Forhåndsbestill servering på Tivander ved å benytte deg av kontaktskjemaet vårt lenger ned på siden, eller kontakt oss på:

Telefon: +47 22 82 91 57
Mail: tivander@hoyreshus.no

Ønsker du eget rom? Lei vårt chambre separee

Vil du og selskapet ditt sitte uforstyrret fra de andre gjestene i restauranten, bør du booke rommet Tivoli – Tivander sitt chambre separee.

Rommet rommer opp til 36 sitteplasser, og har en stor skjerm på endeveggen for eventuelle presentasjoner. Rommet passer veldig godt for de fleste sammenkomster, enten det er mindre lunsjmøter, intime selskap, litt større forretningsmiddager.