Selskap på Tivander

Tivander tilbyr det du trenger for et vellykket arrangement. Gjelder det bryllup, konfirmasjon, jubileum eller feiring så er dette det rette lokalet for deg!

Book her

Tivander er det perfekte lokalet for store selskaper som bryllup, konfirmasjon og årsdager. Med en kapasitet på opptil 200 personer kan vi tilby både store og mindre grupper et lokale med fleksibilitet og hyggelig atmosfære.

Hos oss har du den perfekt beliggenhet, nær Nationaltheatret og Oslo rådhus, og det meste er dermed innenfor gåavstand i Oslo sentrum. Lokalet ligger i 2. etasje i Høyres Hus og har egen inngang fra Roald Amundsens gate.

Selskapslokalet er utstyrt med tre lerret rundt omkring i lokalet. Integrerte Bose høyttalere i hele lokalet for avspilling av musikk via lap top eller ha live musikk. Det er også en tilgjengelig mikrofon som kan brukes til taler og sang. Vi kan også rydde plass til et dansegulv for f.eks brudevals.

Selskapslokalet har eget kjøkken som er egnet til alle arrangementer i alle størrelser. Våre dyktige kokker er klare til å ta imot din bestilling. Vi serverer et variert utvalg av selskapsmeny, konferansemiddag samt tapas og fingermat.

I tillegg har Tivander et chambré séparée som heter Tivoli, som rommer 36 sitteplasser. Her er det plassert en stor skjerm på endeveggen for eventuelle presentasjoner. Passer perfekt for mindre selskaper, møter mindre lanseringer og lukkede eksklusive middagssamlinger.

Usikker på om Tivander passer ditt arrangement?

Har du spørsmål knyttet til lokalet, mat eller andre ting, anbefaler vi at du tar kontakt med oss. Vi er veldig fleksible og ønsker å tilby skreddersydde løsninger slik at du får ditt arrangement akkurat sånn du ønsker.

Ta kontakt på:
Telefon: +47 22 82 91 57
Mail
: tivander@hoyreshus.no