Kundekveld med Nobel ansatte HH v2

Onsdag 22. januar hadde vi på Høyres Hus en hyggelig kundekveld sammen med vår samarbeidspartner Nobel Catering & Conditori. Det ble en kveld med mye god mat og drikke, mange nye og hyggelige bekjentskaper, og god stemning.

Tivander er et lokale med mange muligheter og det var nettopp det vi ønsket å vise frem til kveldens gjester. Med rød løper, fakler og egen velkomstmelding på skjermen nede i Roald Amundsens gate, så ble gjestene våre tatt godt i mot når de ankom årets første kundekveld. Ansatte fra Høyres Hus og Nobel var vertskap for kvelden og sammen sørget vi for god stemning fra start til slutt. Etter en liten velkomstdrink så fikk alle en rundtur på Høyres Hus. I og med at vi holder til i hele 4 etasjer så er det det mange ulike lokaler vi kan tilby ut i fra gruppestørrelse og ønske for event. Høyres Hus, og vårt nyeste event- og selskapslokale Tivander, har en rik historie som går helt tilbake til Christiania Tivoli. Denne historien fikk alle fremmøte en liten innføring i etter at de kom tilbake fra rundturen på huset.

Etter historiefortellingen var det på tide med litt mat og mingling. All mat for kvelden var det Nobel som laget og vi fikk smake på mange spennende og gode retter fra deres tapas- og fingermatmeny. Desserten vi fikk var et lite innblikk i deres kakeverden og det var mange varianter å velge mellom for den som er glad i søtsaker. Med mye god mat og drikke i hyggelig selskap gikk timene fort, og vi er veldig glade for at alle hadde en hyggelig kveld sammen med oss. Håper denne kvelden gir mersmak til fremtidige selskap og eventer for de bedriftene som var tilstede.

Del: