BryllupVakre bryllupslokaler med utsikt over Oslo sentrum

La våre lokaler danne ramme rundt ditt drømmebryllup. Vi har elegante, klassiske lokaler midt i Oslo sentrum med kapasitet på 60 til 200 personer.

Ta kontakt i dag
Areal Gruppebord
Langbord
U-bord
75-268 kvm 60-200 60-200 60-200
 • Våre bryllupslokaler i Oslo sentrum

  Bryllupsdagen er en av de største dagene i livet vårt. De fleste par bruker flere måneder, og kanskje år, på å planlegge den perfekte dagen. Valg av selskapslokale er et av de viktigste leddene i planleggingsprosessen.

  Før dere velger bryllupslokale må dere først og fremst vite hvor mange gjester som skal delta. Dernest bør dere tenke gjennom hvilken type underholdning dere ønsker. Skal dere spille musikk fra anlegg eller skal dere ha live band eller DJ?

  Uansett hvilke behov dere måtte ha, har Høyres Hus et selskapslokale som er egnet.

  Oppfyll drømmebryllupet i våre lokaler

  Som bryllupslokale anbefaler vi enten Ordførersalen, Tivander eller Emil Stang, avhengig av antall gjester.

  Har du planlagt et stort bryllup med mange gjester, underholdning og dans er Ordførersalen perfekt. Dette er vårt største selskapslokale med kapasitet på opptil 200 personer.

  Lokalet har alle egenskapene som trengs for å danne en flott ramme rundt bryllupsfesten. Lokalet er lyst, trivelig og med god takhøyde. Moderne teknisk utstyr inkl. projektor og en hyggelig liten scene er også disponibelt for eventuell underholdning om man ønsker det.

  Vår nye restaurant- og eventlokale Tivander åpnet okober 2018, og har kapasitet på opptil 200 personer. Atmosfæren er lun og med et moderne interiør skaper dette en flott ramme for bryllupet.

  Det åpne og lyse lokalet har store vindusflater mot bybildet som gir god stemning på kveldstid. Her er det integrerte lerret og projektorer, samt mulighet for å spille musikk. Lokalet har egen inngang fra Roald Amundsens gate.

  Har du et ønske om et intimt bryllup med litt færre gjester, anbefaler vi Emil Stang. Dette selskapslokalet har kapasitet på opptil 60 personer, og er derfor perfekt for mindre selskap.

  Lokalet er lyst og trivelig med en fantastisk utsikt over byen. Moderne teknisk utstyr og lydanlegg er tilgjengelig hvis man f.eks. ønsker å koble opp spillelister fra en iPhone eller en annen enhet.

 • Servering med alle rettigheter

  Høyres Hus har alminnelig skjenkebevilling for all alkoholholdig drikke. Dette er gjeldene for konferansesenteret i 6. og 7. etasje samt i vårt nye event- og selskapslokale Tivander. Dermed tilbyr vi kjøp av alkoholholdig drikke til arrangementer hvor det er ønskelig.

 • Vil du vite mer om våre lokaler, ha en rundvisning i huset eller booke direkte? Ta kontakt med oss i dag via kontaktskjemaet under!

Send oss en forespørsel

Eller ring oss på tlf 22 82 91 57