Tivander - Moderne selskapslokale midt i Oslo sentrum

Velkommen til et moderne og flott selskapslokale midt i Oslo Sentrum!

Tivander åpnet dørene i oktober 2018 og har siden oppstarten stått for gode matopplevelser til våre besøkende gjester. Lokalet er siste tilskudd til Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler og holder til i 2. etasje i Stortingsgaten 20. Med en kapasitet på opptil 200 personer kan vi tilby både store og mindre grupper et lokale med fleksibilitet og hyggelig atmosfære.

I Tivander serveres det til daglig en stor lunsjbuffet som består av friske salater, kalde og varme retter, nystekt brød og diverse desserter. Lunsjbuffeten er en del av konferansepakken vår, men kan også bestilles separat. Kjøkkenet vårt står også for all matservering i konferansesenteret i 6. og 7. etasje - se vår pausemeny for ulike alternativer for bevertning.

Frokostmøte, firmamiddag, jubileum, årsfest, kick-off, bryllup, konfirmasjon eller feiring? Tivander vil gi deg den rette atmosfæren for ditt arrangement. Vårt lokale kan brukes til det aller meste og vi tilpasser meny og servering etter deres ønske. Vi kan tilby enten buffet eller påsmurt til frokostmøter, buffet, tapas og fingermat eller selskapsmenyer til middager. Våre dyktige kokker er klare til å ta i mot din bestilling.

CHAMBRE SÉPARÉE

Tivander har et chambre séparée, som heter Tivoli og har 36 sitteplasser. Her er det plassert en stor skjerm på endeveggen for eventuelle presentasjoner. Passer perfekt for mindre møter etterfulgt av matservering.

TEKNISK UTSTYR

Tivander er utstyrt med tre lerret rundt omkring i lokalet. Vi har integrerte Bose høyttalere i hele lokalet for avspilling av musikk via lap top og det er også en tilgjengelig mikrofon.

KONTAKT

Telefon: +47 22 82 91 57
Mail: tivander@hoyreshus.no

Ta kontakt med oss og få et tilbud idag!

Utforsk lokalet

Trykk på bildet for en 360 °-visning av Tivander

Du kan også bla deg gjennom bilder av lokalet øverst på denne siden eller ta kontakt for en rundvisning i huset.

Kapasitet:

LOKALE Areal Gruppebord
Langbord
U-bord
Selskaps- og eventlokalet Tivander 400 kvm 200