17. mai-feiring på Tivander

Tivander sørger for at nasjonaldagen blir en folkefest, og ønsker deg og dine kjære velkommen til en flott og smakfull 17.mai-feiring midt i Oslo sentrum!

Book bord i dag


Har du planer om å legge turen til Oslo sentrum på nasjonaldagen for å få med deg barnetoget, vinke til kongeparet og vandre langs Aker Brygge? På en lang dag med mye gåing er det viktig å huske at kroppen trenger hvile og næring mellom all moroa.

Med en perfekt beliggenhet nær Nationaltheatret, kan du traske over til restauranten som ligger i 2. etasje i Høyres Hus når magen rumler. Inngang til Tivander er fra Roald Amundsens gate.

Denne dagen er ikke som de andre, og derfor har vi laget en helt egen 17.mai-meny som vi kun serverer denne dagen. Vi disker opp med en god tre-retters (med eller uten aperitiff) med både kjøtt, fisk og noe søtt til dessert.

Vi har også tenkt på de aller minste under 12 år, og disket opp med noen klassiske favoritter som får barnemunn til å smile fra øre til øre.

Se vår 17.mai meny her

Tivander ønsker å være med på å lage folkefest når Norge har bursdag, og har god plass i våre lokaler. Så enten du planlegger en liten lunsj med noen av dine nærmeste venner eller vil ta med hele storfamilien er det rom for alle.

Vi anbefaler likevel at du forhåndsbestiller bord for å være sikker på at du får plass på denne flotte dagen. Så vær tidlig ute og kontakt oss på:

Telefon
: +47 22 82 91 57
Mail
: tivander@hoyreshus.no

ÅPNINGSTIDER:

Tivander holder åpent 17. mai med tre bordsetninger:

  • Første bordsetting: 12.00-14.30
  • Andre bordsetting: 15.00-17.30
  • Tredje bordsetning: 18.00-20.30