Selskap på Tivander

Tivander tilbyr det du trenger for et vellykket arrangement. Gjelder det bryllup, konfirmasjon, jubileum eller feiring så er dette det rette lokalet for deg!

Book i dag

Tivander er det perfekte lokalet for store selskaper som bryllup, konformasjon og årsdager. Med en kapasitet på opptil 200 personer kan vi tilby både store og mindre grupper et lokale med fleksibilitet og hyggelig atmosfære.

Tivander har en perfekt beliggenhet, nær Nationaltheatret og Oslo rådhus, og det meste er dermed innenfor gåavstand i Oslo sentrum. Restauranten ligger i 2. etasje i Høyres Hus og har egen inngang fra Roald Amundsens gate. Tivander er utstyrt med tre lerret rundt omkring i lokalet. Integrerte Bose høyttalere i hele lokalet for avspilling av musikk via lap top eller ha live musikk. Det er også en tilgjengelig mikrofon som kan brukes til taler og sang. Vi kan også rydde plass til et dansegulv for f.eks brudevals.

Våre dyktige kokker er klare til å ta imot din bestilling. Vi serverer et variert utvalg av selskapsmeny, konferansemiddag samt tapas og fingermat.
Restauranten har servering med alle rettigheter og tilbyr vinpakker fra kr 420,- (tre enheter), samt en drikkemeny.

Restauranten har et chambré séparée, som heter Tivoli og har 36 sitteplasser. Her er det plassert en stor skjerm på endeveggen for eventuelle presentasjoner. Passer perfekt for mindre selskaper.

Har du spørsmål knyttet til lokalet, mat eller andre ting?
Ta kontakt på:
Telefon: +47 22 82 91 57
Mail
: tivander@hoyreshus.no